top of page

Ekstraordinært beredskab i kølvandet af Ruslands invasion af Ukraine

Umbra Communications and Intelligence har oprettet et ekstraordinært beredskab for at kunne bistå vores klienter bedst muligt i forbindelse med Ruslands invasion af Ukraine og de skærpede sanktioner, der rammer ikke blot Rusland, men også tusindvis af udenlandske virksomheder.

En stribe danske virksomheder har erklæret, at de foreløbig har indstillet eksport til landet, mens andre fortsætter produktion og salg i Rusland.

Hvad skal du og din virksomhed stille op midt i den politisk ophedede stemning, og når krigsretorikken begynder at løje af? Hvad er mulighederne og hvad er omkostningerne? Har du brug for en stemme for at blive hørt? Og uanset hvilken beslutning, I træffer, hvordan skal I så kommunikere den ud til omverdenen?

Vi tilbyder flere services i den forbindelse:

Rådgivning af ledelse om omdømmerisici ved fortsat samarbejde med Rusland.

Kommunikationsrådgivning og udførsel af kommunikationsopgaver over for pressen og offentligheden, uanset om jeres selskab indstiller eller fortsætter sine russiske aktiviteter.

Public affairs-rådgivning og udførsel af kommunikationsopgaver i forhold til politiske beslutningstagere, interesseorganisationer og myndigheder.  

Løbende overvågning og analyser af det politiske og økonomiske klima, folkestemningen, egen branche og praktiske forhold som fysisk transport og betalinger.  

 

Vi samarbejder med flere private partnere, inklusive et internationalt advokatfirma, og står til rådighed 24/7.

Med venlig hilsen

Birgitte Dyrekilde

Stifter/direktør

4024 8052

08-03-2022

Tak for din registrering

bottom of page