top of page

Foredrag for investorer

Foredrag og sparring om at navigere i en verden med cancel-kultur

Cancel-kultur.

Hvad er cancel-kultur, hvad driver den og hvordan skal man som stor, dansk investor navigere i den?

Reaktionen på Ruslands invasion af Ukraine er nyeste eksempel på cancel-kultur. Næsten alle store danske investorer har trukket sig ud af russiske værdipapirer, mange eksportører har suspenderet salget af varer og danske investeringer for et stort tocifret milliardbeløb risikerer i løbet af de næste par måneder at glide over til andre spillere.

Cancel-kultur er ikke kun et fænomen i Vesten og er ikke længere blot et kraftigt virkemiddel for minoriteter til at opnå en stemme i politik. Cancel-kultur er blevet en del af national og vestlig politik for at få folk og lande til at ændre adfærd og holdninger.

Den er også blevet udtryk for nationalisme, som i Kina.     

Cancel-kultur skaber udfordringer for investorer, der skyder kapital i internationale selskaber. Ikke blot i forbindelse med den russiske invasion, men også i forhold til den verdensorden, krigen i Ukraine danner præcedens for.

Kina, Mellemøsten og Afrika. Krige, konflikter, menneskerettigheder, klima, seksualitet og køn. Risikoen for at personer, selskaber og hele lande ”cancelleres” er vokset betydeligt.

Hvilken rolle kan og vil I som danske investorer spille i den nye trend? Hvordan kan I forberede jer og hvordan skal I kommunikere med omverdenen, navnlig med pressen og på de sociale medier, når cancel-kulturen rammer?

Det er de centrale spørgsmål, Umbra behandler i et nyt foredrag for finansielle investorer med sparring for ledelse og investeringsafdelinger.

Jeg møder op hos jer, holder et oplæg, deltager i sparring og kommer med en række konkrete værktøjer og råd.

Seancen tager omkring to timer.

Book allerede nu en dato eller ring for mere information.

Med venlig hilsen

Birgitte Dyrekilde

4024 8052

UmbraCommunications@gmail.com

bottom of page