top of page

Ledelsen

Birgitte Dyrekilde

Birgitte Dyrekilde er en anerkendt professionel med baggrund inden for business intelligence, pressehåndtering, omdømmemanagement, krisekommunikation og public affairs. Som grundlægger og direktør for Umbra Communications and Intelligence bringer hun omfattende erfaring og en stærk track record med sig.

Birgitte Dyrekilde har skrevet flere undersøgende bøger i samarbejde med anerkendte journalister. Blandt hendes værker er "Vestas - Verdensmester for enhver pris", ”Jan Bonde Nielsen – afsløret”, og "Man of Power", som undersøger tidligere hedgefondchef Bill Browders rolle i Danske Banks hvidvaskskandale.

Udover sit arbejde med business intelligence og forfatterskab har Birgitte Dyrekilde opbygget en omfattende karriere som undersøgende journalist. Med ansættelser hos Morgenavisen Jyllands Posten og Dagbladet Børsen har hun dækket talrige højt profilerede sager, herunder finanskriser, økonomisk kriminalitet og korruption.

Hendes ekspertise inden for internationale anliggender er yderligere forstærket af hendes tid som international korrespondent for Reuters og som journalist i Rusland over en årrække. Hun har en kandidatgrad i russiske og østeuropæiske studier fra Københavns Universitet samt diplom i udenrigshandel og makroøkonomi fra Copenhagen Business School. Med flydende engelsk og russisk er Birgitte Dyrekilde godt rustet til at navigere i den komplekse verden af business intelligence og global kommunikation.

bottom of page